haiwan belaan

Aku nak sembamg pasal binatang peliharaan..mcm2 la haiwan org pelihara nie, kalau kat kg byk budak2 pelihara beruk sambil bela boleh tolong panjat kelapa..kikiki..aku lak bela ikan kelisa..bagi org yang selalu outstation, ikan kelisa laa paling bagus nak bela. X cerewet langsung air tukar 2 kali je setahun..x bgi mkan 2 minggu pun steady..kalu korang nak tahu tips bela ikan kelisa pm aku k...

Published with Blogger-droid v2.0.6

Artikel Menarik Lainnya



4 comments:

Que Achmad said...

hahahhaa, kakisembang TERBAEK.... Nakal molek entri ni...kikikiki lagumano TIPS nk bela ike kelisa tu... berminat la nk pero jugok :)
2 kali setahun tu yg paling best tu, kikikikiki

Kaki Sembang said...

haha...sekali seumur hidup boleh jugop

Kaki Sembang said...

haha...sekali seumur hidup boleh jugop

Que Achmad said...

kikikiki, mapos kerah kekgi ike kelisa tu klu tuka air skali seumur idup, hahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.