Menarik-Nora Danish dan Yana bertudung


 Alamak cunnya cik adik nie..sorang janda dan sorang lagi anak dara..sapa dia nie x payah laa aku nak perkenalkan lagi korang pun dah kenal...cantik kan, sapa kata pakai tudung x cantik..pepehal gua harap lu jgn lepas nie bukak balik nanti gua sebat...gurau jea laa, buat slow2  walaupun pun terpaksa, lama-lama datang ikhlas..tapi masalahnya kita x tahu bila lu atau gua blah dari dunia nie..wakakaka..pepehal bak kate nabil lu pikir laa sendiri..dan bak kate mael lambung-aku x makan rasuah..x kena mengena langsung..haha ikut aku laaa nak tulis apa pun...kikii
Assalamualaikum semua 



Artikel Menarik Lainnya



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.