Air Kencing Digunakan Dalam Kehidupan

Menjijikkan Seorang Perempuan di Eropah yang aku rasa otak dia terkena virus kencing gile babi (aku reka sendiri x dop dalam kajian doktor lagi ) menggunakan air kencingnya sendiri untuk keguanaan harian..kahkahkah ngerikankan. Beliau menggunakan air kencing untuk minum, berus gigi, minyak urut. mangkuk nie kata air kencing bile diminum rasa  macam champangne kadang kala macam air kopi..kahkah korang  berani..aku memang angkat bendera putih laa..korang aku x tahu laa..dia nie sebenarnya terkena kanser dan beliau berpendapat dapat sembuh dengan cara ini..dunia dunia..

Artikel Menarik Lainnya



3 comments:

roym as said...

gambar last tu , macam ku kenal cara basuhan sikunya...

Kaki Sembang said...

kaki semnbg jgk..mesej bukan nk bls..jem

Mahanim Suraya said...

eeee... pengotor.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.