Ambe di dalam Bloglist Ben Ashaari?

Assalamualaikum..sebelum ambe pergi main badminton nie..nak cerita sikit pasal Blogger Otai Ben Ashaari
( Semoga Allah membekati keluarga beliau )..sekarang ini ambe dalam Bloglist Mr Ben..yippii..bukan apa sebenonya, untuk makluman ambe nie kalau bab penulisan memang hancur dan tiada kesenian, haha ayat pun copy n paste tapi akhir-akhir ini try laa blajo menulis sikit. Tapi kalau sembang kedai kopi memang x de orang  laa boleh mengalahkan daku..kahkahkah..kat kg ker, pejabat ker, kt rumah ke orang memang gelar aku kaki sembang, sekali sembang pecah meja.

Korang tengok ayat pun macam budak sekolah tadika jaa..hehe aku peduli apa...banyak gua blaja dari Otai Que Achmad, sebenarnya bukan apa pun buat blog nie sekadar mengisi masa lapang. Kalau dulu masa lapang tengok TV3, sekarang nie bukak blog tu jea..haha..pepehal gua ucapkan untuk diri gua selamat berjaya...kikiki...terima kasih semua...

Artikel Menarik Lainnya



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.