Awek Jepun Makan Katak Puru Hidup-Hidup

Petang-petang yang syahdu, ambe nak share satu gambo tentang perangai org Jepun yang pelik-pelik nie. Awek comel yang memakan Katak hidup-hidup. Zalim sungguh ambe rasa, sebab itu Allah turun bala Tsunami kat Nippon..

Korang tengok muka katak tu, dia mintak tolong tu, mapuh laa aku kali nie, natang bodoh orang nippon nie, banyak2 makanan dalam dunia nie aku yang dipilihnya. Nasib baik ambe faham bahasa katak

Katak tu cakap, aku ingat gurau je, natang bodo nie wat suruh..mu lihat katak tu, tgh mengerang kesakitan..


Artikel Menarik Lainnya



4 comments:

Herma Julianny said...

pelik...
mcm2 yang mrk makan..

Kaki Sembang said...

tu laa perangai org nipon..bodo kan

Anonymous said...

Zalim.Memang teramat-amat kejam.Kalau ada kanibal letak mereka atas pinggan dan potong daging kaki mereka perlahan-lahan,mereka suka tak?

Unknown said...

Admin pun tolong la sensitif sikit...boleh pula buat dialog katak tu cakap apa...kalau kesian buat la cara kesian...yikes benci dgn org yg bole buat jenaka pada perkara yg serius.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.