Gambar Gangster China Tersebar Kaya Raya, di Klik 4,5 Juta Kali Dalam Dua Hari


Gambar gengster China yang tercicir henset,dan diupload di internet menjadi gambar yang paling popular ketika ini.Dalam tempoh dua hari telah dilihagt 4.5 juta kali.
Gambar-gambar itu memperlihatkan gaya hidup gengster China yang di kelilingi  wang dan kereta mewah.


Satu gambar memperlihatkan seorang gengster menaiki kereta spot mewah Porsche sambil mengenakan seluar pendek dan tanpa baju.
Serangkaian foto foto lainnya memperlihatkan aksi kekerasan
terhadap anggota gengster lainnya, diduga kerana persaingan antara geng.





Foto-foto itu muncul di sebuah web dengan tajuk 'Pics dari telepon gangster China'.
Dalam album ini, seorang lelaki muda China tapi berbadan gemuk .
Dalam salah satu gambar, dia terlihat tenang berpose di ruang tamu
dan di sekitarnya terlihat tumpukan wang tunai.



 Foto-foto ini telah dilihat lebih dari 4.5 juta kali dalam waktu kurang dari dua hari. Membutikan bahwa orang di seluruh dunia tertarik melihat foto-foto tersebut.
P/S: Sekuat atau segangster mana pun kite or sebuncit mana pun..Sapa masa mati jugok..dalam kubur nak gangster apa lagi..hehe kena laa mung di Malaikat  Mungkar n Nakir..bahang tanoh..hehe

Artikel Menarik Lainnya



4 comments:

www.QueAchmad.com said...

xtdo lg?

Kaki Sembang said...

x ag..slow2 dah..ade mana?

Herma Julianny said...

Lmbtnya tdo...
hebat la gengster tu,...
kaya rayaaa....
tapi, betul kata en.kakisembang tu...
hehee..=)

www.QueAchmad.com said...

Terbaek :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.