Gambar Uncle Seekers Selamba Semasa Direman

Uncle Seekers nie memang berhantu laa..kena angkut Polis masih rilek lagi siap tunjuk best lagi tu kt media..x tahan dengan awek dia sekali kena angkut, aku ingat  awek nie pun terkena sindrom Uncle kot..haha...layan
Uncle kena reman selama 4 hari, lepas keluar nie apa yang dia akan  buat aku x sempat nak pikir lagi..haha

Artikel Menarik Lainnya



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.