Gila - Kerat Dan Makan Bibir Isteri

Stockholm - Seorang professor yang percaya isteri mudanya mempunyai hubungan sulit dengan lelaki lain, dikatakan telah memotong bibir isteri dan memakannya kerana cemburu.

Salah sebuah akhbar di Sweden, Aftonbladet melaporkan serta memetik sumber terdekat dalam kes itu berkata "Dia memotong bibir isterinya dan memakannya".

Katanya lagi "Dia tidak menyesal dengan perbuatannya itu. Dia fikir isterinya yang telah menyakiti hatinya".

Laporan itu berkata, lelaki itu yang namanya tidak didedahkan, adalah seorang professor Madya di sebuah Institut Karolinska terkenal, dilaporkan ditahan pihak polis kerana disyaki cuba membunuh dengan niat.

Manakala peguam isteri professor tersebut pula berkata "Sudah tentu wanita itu tidak berada dalam keadaan baik sama ada secara psikologi mahupun fizikal".

Peguam tersebut yang berada di mahkamah memberitahu akhbar bahawa kliennya itu mengalami 'kecedaraan parah'. Doktor belum memberitahu sama ada mereka boleh memulihkannya ataupun tidak.

Penyerangnya yang diarahkan melakukan ujian psikiatrik, dilaporkan mempunyai beberapa orang anak dengan isteri pertama tetapi perkahwinan mereka berakhir beberapa minggu sebelum mengahwini isteri kedua yang jauh lebih muda darinya.

Akhbar Aftonbladet berkata lagi, baru-baru ini dia mengesyaki isteri mudanya itu menjalinkan hubungan sulit dengan lelaki lain dari luar dan dikatakan membuat keputusan menghukumnya dengan mencacatkannya.

Sumber itu menerangkan mengapa lelaki itu memakan bibir isterinya iaitu dia tidak mahu bibir isterinya dipulihkan. Sumber.  Sinar

Artikel Menarik Lainnya2 comments:

Herma Julianny said...

Kurang siuman agaknya..
Ish....

www.QueAchmad.com said...

ORG NI GILA KOT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.