Kanibal Moden, Makan Bayi

Assalamualaikum semua..Petang-petang nie ambe teringat lak pasal satu tabiat orang Jepun, makan bayi yang mati or keguguran. Mungkin korang semua pernah lihat lah gambar nie..x pe laa saja aku nak share..mengikut fahaman orang Jepun nie, daging budak nie berkhasiat, cukup laa zat2, muka cantik..haha nie laa buat aku jadi marah,  org tempat aku panggil natang beruk punya orang, banyak-banyak makanan ciptaan Allah makanan nie ko pilih..sebab tu Allah kata Dalam Al-Quran manusia jika dia sesat, dia akan hina dan bodoh macam binatang dan bahkan lebih sesat lagi..



Artikel Menarik Lainnya



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.