Malam nie Blog Uncle Seekers akan memegang Takhta King Of Bloggers

Aku nak kongsi pasal blog yang paling hot kat  Malaysia pada masa ini..haha
Korang tengok pegeview dia sentiasa running x pernah stop..Korang rasa apa nasib Uncleseekers sekarang..lu dah bikin orang panas..
Semua TV dah mainkan Isu Unclee Seekers, malam nie dia akan pegang raja blogger kt msia..korang tunggu

 Di bawah adalah kedudukan terkini blog tempatan setakat 5 Julai 2012

1. Amenoworld                                                             Carian Google

2.Uncleseekers  
3.Papagomo
4.Kelab Greenboc
5.Milosuam
6.Dr. Mim
7. My massa
8.Aku peduli Apa
9. Anak Sungai Derhaka
10.Addin77

Carian kat google menunjukkan Uncleseekers no 4 sekarang.. terima kaseh ronyanuar.com atas info


Artikel Menarik Lainnya



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.