Orang Jepun Mengahwini Patung












Assalamualaikum pembaca yang budiman..Jepun merupakan negara maju dan termaju di Asia, dan menjadi contoh negara dunia ke~3. Tetapi dalam kemajuan Jepun mereka masih tercari-cari arah hidup dan identiti, malahan akhir2 ini kita lihat bermacam-macam perkara pelik masyarakat Jepun nie..kahkahkah..
Ambe tengok sebahagian masyarakat jepun dah nak mengalahi orang jahiliyyah dah..hehe.. Kenapa perkara ini terjadi, inilah akibatnya jiwa yang kosong meninggalkan fitrah iaitu Agama yang benar- Islam, tulah jawapan..
Published with Blogger-droid v2.0.6

Artikel Menarik Lainnya



6 comments:

babycomel said...

kemajuan teknologi pun belum mampu nak ubah paradigma pemikiran manusia jepun ni.. hebatlah camne pun tp kalau pilih utk hidup dgn patung yg tak bernyawa tu hanyalah sia2 buang masa je kan

www.QueAchmad.com said...

Jangan pulak Umat Islam yang beragama Islam pulak terikut2 perbuatan Jahiliyah ni... Biasanya benda pelik seginilah yg akan jd ikutan... Nauzubillah

Kaki Sembang said...

ustaz que dah masuk..hehe

www.QueAchmad.com said...

UstakJem Que akan masuk sokmo 26jam sehari ke sini utk support.... hehehhehhee..... Trafik tinggi rini tu, hehhehehe. tahniah... Fren pun dah tambah 1 lg...

Kaki Sembang said...

haha..time kaseh..baru abis padam kebakaran boh..

www.QueAchmad.com said...

tgh tggu entri main ngn api ni, kikikiki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.