Salam Nifsu Syaaban 1433H

Alhamdulillah syukur kehadrat Ilahi, mlm nie Allah mengizinkan lagi daku menghirup udara ciptaanNya..Nifsu Syaaban menjenguk aku lagi...Nisfu Syaaban adalah di antara malam2 mulia dalam Islam..Rasulullah (SAW) tidak pernah tidur apabila tibanya malam ini dengan beribadat..nifsu berasal dari perkataan arab (nifs) iaitu separuh dan ini bermakna 15 hari lagi Ramadhan Al-Mubarak akan menjelang tiba..sesungguhnya Rejab bulan Allah, Syaaban bulan Muhammad (SAW) dan Ramadhan bulan umatku..

Malam nie aku sambut Nisfu Syaaban bersama-sama anak-anak buah, gua nak postkan kt blog gua..hehe

Published with Blogger-droid v2.0.6

Artikel Menarik Lainnya



1 comments:

www.QueAchmad.com said...

aloh lah, meriahnya.... Salam nisfu syaban

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.