Temuramah Eksklusif!! Uncle Seekers Bakal Dedah Penyelewengan Mahathir Pula-Biar Betul?

Berikut adalah pendedahan blog Kerajaan Rakyat yang menziarahi blog Uncle Seekers setelah di bebaskan dengan jaminan polis. Ikuti temuramah blog Kerajaan Rakyat bersama Uncle Seekers..
Petang semalam, disatu tempat  Kerajaan Rakyat kunjungi Uncleseekers yang baru balik direman   di lokap balai polis jalan Ayer Molek, Johor Bahru. Manakala lokasi keduanya di balai polis Nusajaya, juga di daerah Johore Bahru.

Dalam pertemuan sepetang, semalam, Adeek ( Perempuan yang bersama Uncle ) sempat masak lemak ikan cili api, telur dadar and sayur goreng. Ramuannya sama seperti masakan adeek dulu-dulu, tetapi rasanya semakin enak! Agaknya, seperti Uncleseekers, Adeek juga telah mendapat ilham baru setelah 10 hari mereka di tahan Ayer Molek dan Nusajaya!

Dalam perbualan mereka semalam, Syed Abdullah Syed Hussein Al-Attas minta Kerajaan Rakyat sampaikan salaamnya kepada semua pembaca Kerajaan Rakyat.

Buat beberapa ketika ini, Uncleseekers masih ingin terus berehat. Bila tiba ketikanya nanti Syed Abdullah Syed Hussein Al-Attas akan hanya menulis sesuatu yang terkait dengan Tun Mahathir Mohammad. 
Satu lagi pendedahan esklusif tentang penyelewengan dana bernilai ratusan billion oleh Tun Mahathir.

Mohammad, Tun Daim Zainuddin dan Datuk Seri Anwar Ibrahim semasa mereka berada di persada kuasa.
Kami sedang memikirkan samada wajar Uncleseekers membuat blog baru atau pendedahan tersebut akan dibuat di SINI.

P/S: Uncle Seekers nie nak bongkar pasal Tun Mahathir.Mohammad, Tun Daim Zainuddin dan Datuk Seri Anwar Ibrahim pula, sama2 kiter saksikan realiti atau sekadar omong2 kosong..

Artikel Menarik Lainnya4 comments:

Herma Julianny said...

jangan la dia buat hal sms bulan puasa ni pula..
huhu..

Kaki Sembang said...

haha..kerja dia pun cari hantu..

www.QueAchmad.com said...

kemah kemim

Cromirama said...

wow..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.