Tok Guru Nik Aziz Bersalaman Dengan Ambiga

Ambe bukak Fb ambe petang ini, terpandang laa satu post gambar Tok Guru Nik Aziz bersalaman dengan Ambiga, sebenarnya ambe dah lama tengok gambar nie, ambe buat x layan jea sebab tajuk yang diberi agak melampau sikit, dalam lubuk hati ambe x  mungkin kot Tok Guru perangai macam nie.

Lepas tu aku sembang dengan ronyanuar.com dan tanya kepada beliau berkenaan perkara ini, dia kata betul laa gambar tu. Aku masih x percaya, sedang aku belek2 kat fb. terjumpa laa gambar nie..

haha...superimpose..natang beruk sungguh laa sapa yang edit gambar nie..kalau yer pun x suka jangan laa edit2 mcmnie...selagi mu x padam fitnah yang mu buat..tanggung laa dosa sampai hari Kiamat..Ish2

Artikel Menarik Lainnya



6 comments:

babycomel said...

nasib baik xpercaya masa mula2 tengok.. alahai dunia skg ni, ;(

Kaki Sembang said...

sokong 2 laa parti apa pun...tapi jgn jadi budaya fitnah sebagai satu wadah berpolitik

Kaki Sembang said...

sokong 2 laa parti apa pun...tapi jgn jadi budaya fitnah sebagai satu wadah berpolitik

www.QueAchmad.com said...

fitnah semakin menjadi2...

Kaki Sembang said...

hehe

Herma Julianny said...

tengok je dah tau..=)
kesian nik aziz..
mcm2 cara org nak jatuhkan dia kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.