Coretan 16 Ramadhan



 Coretan Ambe...

Salam Ramadhan Al-Mubarak, pejam celik kita dah berada di 16 Ramadhan..kejapnya masa berlalu rasanya baru kelmarin berpuasa,  kita dah berada di pertengahan bulan puasa yang mana dijanjikan Allah dengan pengampunan. InsyaAllah kita adalah golongan yang mendapat keampunan daripada Allah..Ameen..

 Dunia sudah tua,  Allah cepatkan masa supaya kita sedar bahawa kita berada di Akhir Zaman pendek kata x sempat rasa lapar laa puasa nie.hehe. Malam tadi habis terawih di Masjid ambe lepak dengan Blogger Otai Ben Ashaari, Que Achmad dan Papa Bloggers kat Kedai Kelate, banyak laa benda yang disembangnya dari Politik, Ekonomi, Sosial dari pukul 11 malam sampai laa pukul 2..kalau disimpulkan semuanya boleh buat buku laa.haha terutama Ben Ashaari banyak sungguh pengalaman dia samaada berkeluarga dan berblog, syok ambe dengar..

 Bagi ambe tu perkara biasa, sebab ambe memang suka sembang pun, kat kampung ke, kat pejabat ke, pe tah lagi kedai kopi..kalu deme semua perasan banner ambe pun cawan kopi..tulah nak bagitahu betapa obsesnya ambe pasal sembang nie..hehe

Hari nie bgn-bgn dari tidur terus ke bengkel kereta, maklum laa kete lama..orang pun kalau dah lama selalu gak ke bengkel ( Hospital ) hehe.. melayang laa gaji ambe bulan nie..tapi x pe laa itu adalah sunnatullah kehidupan..

Hari nie ambe rasa dah sebulan lebih ambe berblog, rupanya berblog nie seronok, terima kasih kepada yang sudi follow dan melawat blog ambe yang daif nie..hehe

Dalam berblog nie macam-macam komen ambe terima, ade berbentuk sokongan, kritikan, maki..mula-mula terkejut jugak tapi fikir2 negara kita kan demokrasi rakyat berhak menyuarakan pendapat masing-masing- Pergh dah macam PM dah aku nie ( Rakyat Di utamakan )..hehe.

Ambe jugak ingin mengucapkan ribuan terima kaseh kepada Blogger2 otai yang sudi bloglistkan ambe dalam blog masing-masing..Semoga Allah membalas jasa deme semua..dan kepada Radio Temin FM ambe ucapkan selamat berjaya..Akhir kata teruskan memberi sokongan pada ambe untuk terus berblogging..Takbirrr..




Artikel Menarik Lainnya



4 comments:

Tinta Asyraf said...

Maaf banyak la semalam, ambo tok leh joint...serabut palo sikit...

Kaki Sembang said...

bereh..ambe tgk demo malam marin kt masjid putra..hehe..tgk khusyuk molek x se nk tegur laa..hehe

amengs88 said...

Kalau kena dgn tune, boleh sembang sampai ke pagi ni... Hehehehe next time boleh lepak lg...hehehe

Kaki Sembang said...

ok ameng..nanti ade masa kite lepak lagi..hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.