Lelaki Di Tahan Kerana Kemaluan Terlampau Besar..haha



Seorang lelaki telah ditahan oleh pengawal keselamatan lapangan terbang selepas pengawal itu menyangkakan suspek membawa ‘senjata’ yang disembunyikan di dalam seluarnya.
Sedangkan ‘senjata’ yang dimaksudkan merupakan kemaluannya.

Jonah Falcon, 41, dari New York, ditahan di Lapangan Terbang Antarabangsa San Francisco oleh pegawai keselamatan dari Pentadbiran Keselamatan Pengangkutan Amerika Syarikat.

Beliau ditahan dan serbuk putih telah disemburkan pada seluarnya untuk memeriksa bahan letupan tersebut selepas bonjolan yang “ketara” dalam seluarnya disangkakan sebagai “senjata biologi”.

Untuk pengetahuan anda, Jonah Falcon merupakan pemegang rekod mempunyai zakar yang terbesar di dunia.

Beliau sebelum ini pernah muncul dalam dokumentari HBO tentang saiz alat kelelakiannya yang berukuran 9 inci sebelum tegang dan 13.5 inci panjang semasa menegang.

Sumber: Informasi.com

p/s: Mcm2 dunia niekan..haha..malas la aku nk komen

Artikel Menarik Lainnya



2 comments:

roym as said...

mu punye aku rase separuh dari dia pun tak sampai kaki sembang...hahahahah slmt hr raya..hahah

idris mat said...

dia belajar kat pak long musa apa?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.