Fitnah Terhebat Terhadap Tok Guru Nik Aziz | Skandal Seks Tok Guru Nik Aziz

Fitnah Terhebat Terhadap Tok Guru Nik Aziz | Skandal Seks Tok Guru Nik Aziz | ASTAGHFIRULLAH!!!.. facebooker Azizah Sabariah Nik Anwar semakin melampau2 dlm menjaja berita fitnah seks dan lucah!..sudahlah dlm bulan Ramadhan, Tok Guru Nik Aziz pula yg menjadi sasaran fitnah video seks seterusnya....dasar biadap dan kurang ajar!!...aku kalu jumpe bdk nie makan terajang jgk..aishh..
korang bukak facebook malaun nie nescaya korang akan termuntah..haha
Skandal Seks Tok Guru Nik Aziz

Artikel Menarik Lainnya



12 comments:

Anak Kedah said...

assalamualaikum,
berat nanang weyh..kalau betoi sila zahirkan bukti..setakat photoshop aku pon boleh buat..

kalau fitnah..semoga Allah memeberi petunjuk dan hidayahnya kepada mereka yg terlibat. www.anakkedah.com

fizafantagirO said...

Ya Allah , kau berilah petunjuk kepada penyebar Fitnah ke atas Tuan Guru kami ni , Semoga ada balasan untuknya dan semoga terbuka hatinya untuk hentikan penyebaran fitnah ni ...

Anonymous said...

Kau ada bukti ke yang kau tuduh Azizah tu jaja fitnah? kau nampak ke? manalah tahu orang Hack fb dia ke, apa ke? kau tu yang suka jaja fitnah. Pembangkang konon, kutuk umno konon, sama jugak kau ni pun, penjaja fitnah

www.QueAchmad.com said...

semoga Si Pemfitnah akan mendapat keampunan dari ALLAH S.W.T dan dibuka pintu hati untuk bertaubat ke Jalan ALLAH SWT..

Orang yang difitnah & dianiaya insyaAllah, ALLAH Taala akan bantu. InsyaALLAH

Anonymous said...

Blog ni memang penyebar fitnah. Harap body je besar, macam GAY. dah lah muka dah macam GAY. OOOOOO, lupa lak, KETUA SI PEMBANGKANG KAN GAY. tak heranlah kalau anak buah PEMBANGKANG ni GAY jugak

Kaki Sembang said...

kena gay laa plak..betul laa pengamal fitnah..x salah lagi..kahkah

TengkuSabrina said...

:o

Kita hanya mampu minta ALLAH memberi petunjuk dan hidayah kepada pemfitnah pemfitnah tegar dalam gerombolan pelucah bn tu..

Sekiranya masih tidak mendapat nur dan roh islam kepada mereka, kita sesama munajat agar segala bala didunia dan akhirat jatuh ke atas pemfitnah tersebut,agar mereka tau ALLAH ITU MAHA BESAR!! Wallahu'alam..

Mana Ulamak muda yang yo-yoan sangat aritu???

La'lahailla Anta, Subhanaka Inni Kuntu Minazholimin
~ Tiada Tuhan melainkan Engkau (ya Allah)! Maha Suci Engkau, Sesungguhnya aku adalah dari orang-orang yang menganiaya diri sendiri ~

Herma Julianny said...

erk...
terkejut saya baca komen Anonymous tu..
apapun, semoga tukang fitnah tu insaf..

Kaki Sembang said...

sekadar kongsi cerite dah dicop pembangkang..susah laa gtu gak..hehe..

Anonymous said...

Orang UMNO ni...memang suka cerita lucah....dari kitab mereka utusan Meloya sek...hingga ke raja bolog ..sapa..tu..a papa..paga..papa prono...opss

Anonymous said...

kalau ia pun suka sgt keje memfitnah ni,tengok2 orglah weyy..Dah takde org lain ke nak buat citer? silap haribulan satu malaysia ahli PAS solat hajat mohon Allah bagi cash kat kau di dunia lagi ko dapat siksaan sblm nak mampos nanti.

Anonymous said...

fitnah dah lebey2 ni org dah xleh caya dah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.