Alhamdulillah Sudah 3 bulan Aku Jadi Blogger Cap Ayam

Assalamualaikum...Sedar x sedar dah 3bulan aku berblog, dulu aku sebut main blog tapi ben Ashaari kata salah tu..hehe.....Terima kaseh Ben.

Seronok berblog nie, dapat jumpa kawan baru al maklumlah aku nie perantau jadi perlukan teman-teman baru. Terima kaseh kepada sahabat semua.

Aku kenal blog nie melalui Abe Que Achmad terima kaseh abe, dalam berblog nie macam-macamlah kutukan aku terima terutama Anynimous yang selalu kutuk aku. boleh dikatakan setiap entri yang aku hantar kena kutuk laa..hehe

Apalah pasal blog pun nak dengki..haha kadang-kadang aku hairan jugak bagi akulah
dalam politik ke, korang minat bola ke bahasa mau jaga, sefanatik mana pun anda dalam sesuatu perkara, hati kawan mau jaga. Berbeza fahaman bukan tiket utk memaki hamun org.. Dalam Al-Quran sekalipun Allah menggunakan perkataan "ahli kitab" kpd kaum yahudi. Amacam sama Islam mau gaduh kaa?

Kadang-kadang aku terlepas cakap juga, sorilah aku pun manusia biasa. Bagi akulah kebenaran itu daripada Allah dan salah dan silap tu daripada kelemahan diri sendiri akulaa..

Mana yang baik jadi iktibar dan yang buruk itu jadilah tauladan , aku bukanlah alim sangat pun..haha

Pepun Kepada Semua Aku Ucapkan Ribuan Terima Kaseh..


Artikel Menarik Lainnya



9 comments:

Anisa Anuar said...

terbaik la....teruskan menulis yea

zorro said...

standard la org kita, caci maki tu Lu buat rilex sudah..btw, gua baru seminggu masuk dalam dunia blog. Selamat berblog 'Kaki sembang'..Lu jangan sembang kencang sudah ea dalam berblog..kbai

Noorikmal said...

Assalam, biarkan saja mereka tu sebab mereka adalah salah seorang supporter kita juga dan sanggup memberi kritikan dekat kita...

Riena Haiqal said...

teruskan berblog ya... selamat maju jaya..

www.QueAchmad.com said...

Tahniah www.kakisembang.com. Teruskan bersemangat dalam berkarya. Ignore je Anonymous tu.

BEN ASHAARI said...

auuwww ... nak teriak sikit bleh ? Hahaha ...

Kaki Sembang said...

haha..teriak pe ben..terima kaseh semua sahabat..

www.QueAchmad.com said...

Bangga sgt ngn Sahabat2 Maya semua & especially Owner blog KakiSembang ni... Petua kejayaan blog ni ~ Usaha tangga kejayaan & kreatif + 'main blog' sokmo, hehhehehe

Kaki Sembang said...

terima kaseh que...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.