Amacam Boleh Khusyuk x Solat Camnie..Nak Terajang Pun Ada..haha

Nie aper citer mamat sorang ni...nak mengadap tuhan tu...agak2 la...
Kalau aku nak bersangka baik mungkin dia ni lupa baju dia ada perkataan yang sebegini....
Tapi malu wehhh aku nak pakai baju camnie...apatah lagi nak bawak g  sembahyang...
Sembahyang dah comey dah..cuma lagi dalam dia  ni berbuat baik dalam masa yang sama dia
( tidak sengaja ) mengagungkan kemaksiatan...

Kesian kat bro blakang tu..dah tentu dia  baca tulisan kt baju mamat nie...kalau dah baca  tu paham2 larh..mesti kelaut punya fikiran dia...hahahhah...

Nasib baik bukan aku kat belakang kalu dak kena flying kick jugak..kikiki...

Artikel Menarik Lainnya



4 comments:

Anonymous said...

Itu maknanya kiter masih di bawah takok pemikiran tahap rendah... Kalo flying kick adakah jln pemyelesaian..? Ye, selesai di situ, dia pun x pakai baju tu... Tp adakah itu cara islam...? Kekerasan..? Memang dia salah, tp mungkin kah dia sedar..? Ntah2 main beli je baju tu, x baca pun... Tgk harga jer... Rakyat malaysiakan membeli, tgk color cantik, pattern cantik, harga cantik, dah... Ada wat pemerhatian terperinci...? Xde yer... Tp ada jugakla dia semayang... Kiter..?

Anonymous said...

ape kawan kite komen kat atas ni? kalau org semayang tapi pakai rantai salib pun ko nak sokong jugak ker? ade lagi orang macam ni kat dunia. belajar dulu, baru bubuh komen. admin blog, ak sokong ko.

Anonymous said...

aku dulu lagi best, ada sekali time semayang jumaat tu dlm ramai2 tgh duk dgr khutbah jumaat, ada sorg mamat tu tetiba bangun, dia pakai baju penuh ngan button tag. memang lawak habis

Miss Vee said...

‘Mantap Bro’ - This Is What Women Really Want !!

Kenikmatannya Terasa Hingga Ke Subuh !!
KLIK HERE !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.