Awek Kena Buli, Dipukul, Terajang, Digunting Rambut Tanpa Belas Kasihan.

Geram giler aku tengok video nie, kalaulah adik aku kena macam nie memang aku cari balik perempuan mangkuk nie. Tak cukup penampar dan terajang, diguntingnya pula rambut minah tu.

betullah zaman sekarang nie, kadang2 tindakan mereka diluar pemikiran kite. x betul sikit nak pukul, undang-undang tolak ketepi.

budaya samseng bukan takat remaja jea, orang tua pun sama ajar anak berlaku samseng..teringat lak aku hadis Nabi yang telah diriwayatkan oleh Al-Bukhari daripada Abu Hurairah, Rasulullah telah bersabda yang bermaksud:
“Setiap anak dilahirkan dalam keadaan fitrah (suci) dan ibu bapa yang mencorakkan kehidupan mereka sama ada menjadikannya Yahudi, Majusi atau Nasrani.”

Wallahualam...

Artikel Menarik Lainnya



7 comments:

www.QueAchmad.com said...

olohlah, ciannye tgk

sudirumusibarat said...

minta pihak berkenaan siasat!

Mk Syahir said...

sedak die bahang orang

babycomel said...

nape camtu eh?? tak sampai hati nak tengok sampai abis.. btl ckp abe kesian nengoknye

Salleh Tahir said...

urus kewangan disini

Salleh Tahir said...

urus kewangan disini; minta suadara link blog saya di blog saudara: http://hfpagency.blogspot.com/

Anonymous said...

Pompuan yg dianiaya itu lah bodohnya... Kenapa x lawan... Anyway, kiter x tahu kisah sebenar di sebalik kejadian....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.