Cara Hidup Masyarakat Moden Jahiliyyah - Gilalah lelaki Diikat seperti anjing di Orchard Road, Singapore

Memperlakukan lelaki ini seperti anjing, bagi akulah satu perkara yang tidak masuk akal. kita sebagai Umat Islam jangan lah meniru perangai macam nie, kerana kita perlu  menjaga maruah seseorang dan jangan lah menghina dan memperlakukan seperti binatang. Jaga nilai maruah sebagai Khalifah di bumi.






Sumber: Stomp com.sg

Artikel Menarik Lainnya



2 comments:

nahmy said...

akhir zaman dah nii...mcm2 hal!

Ikmal said...

Assalam, kenapa semua nie terjadi? apa nak jadi zaman sekarang nie...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.