Doa Ibu Untuk Mat Rempit Tegar...


Alahai, macam nie x jadilaa aku nak merempit.. kadang2 sindiran mak nie menusuk kalbu, dah kalau ditegur baik-baik bukan dilayan pun..haha
Teringat aku masa budak2 dulu kalau mak tegur bukan nak dengar pun asik nak melawan jea, kalau ingat balik mesti kelakarkan..
Pepehal doa ibu menentukan keberkatan seorang anak... Jom layan kartun nie
Published with Blogger-droid v2.0.8

Artikel Menarik Lainnya



3 comments:

www.QueAchmad.com said...

terbaik

~::Chenta::~ said...

Setuju ...

Nanti Chenta pun nak share kan sesuatu ...tajuk x sama ..isinya sama ...

zorro said...

http://blogzorroxx.blogspot.com/
Kalau sudi memohon la follow saya.
btw nice entri ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.