Ini lah Video Celaka Yang Hina Islam Dan Nabi Muhammad



Benggang betul aku malam nie, tengok trailer  filem celaka nie..Aku tengok trailer nie otak pengarah filem nie memang bermasalah dan gila.

Filem nie memang menghina umat Islam dan Nabi Muhammad, esok khutbah kalau x ulas isu nie mmg aku bengang laa..

Untuk rekod, filem arahan Sam Bacile  yang bertajuk Innocence of Muslims, telah ditaja oleh kerajaan israel sendiri. Dia mendapat tajaan terus dari PM israel celaka.

Malam nie darah aku terus naik, kalau ulas lagi mau pergi hospital aku..x dop rasa nak hormat langsung perasaan umat Islam..Esok jom turun Rusila, ada perhimpunan membantah penghinaan ini..




Artikel Menarik Lainnya



2 comments:

Ikmal said...

Assalam, aku pun memang bengang juga dengan triler filem nie... bongok punya pengarah filem tu... apasal dia tu pergi sembunyi pula, meh sini keluar kau... kalau berani buat kena berani berdepan dengan umat Islam... jangan nak main sembunyi-sembunyi pula...

Anonymous said...

Apa guna bantah penghinaan ini... Kita dok melalak2 ada diaorg pedulik...? Gunakan akal fikiran, jgn ikut kata hati, walau marah mcm mn pun bagaimnana utk menguatkn ikatan islam kiter... Biler kita bersatu dan padu, semestinya mereka akn melebur... Ini sesama islam pun x menentu lagi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.