Kejadian Kecurian Begitu Dahsyat- Contoh Untuk Mengelakkan Kecurian

Aku tengok kejadian kecurian begitu hebat berlaku di kawasan Lembah kelang, kt kawasan Flat aku boleh dikatakan seminggu sekali mesti ada kecurian Motor..Nasib baiklah aku pakai beskal x lah bimbang sangat dah tu aku kunci plak..korang aderr..

Artikel Menarik Lainnya



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.