Kejam Lagi Zalim | Gadis Ini Dirogol selepas itu Di Gantung Berbogel

Kejam Lagi Zalim |  Gadis Ini Dirogol selepas itu Di Gantung Berbogel | Negara Amerika Latin aku tengok semakin hari keruntuhan moral begitu dashyat. Keruntuhan negara bukan kerana peperangan atau kebuluran tetapi keruntuhan muda mudi yang akan menyebabkan kehancuran sesebuah negara dengan erti kata yang sebenarnya bala Allah yang dihantar. Sekarang nie aku tengok kat Malaysia pun tidak kurangnya dengan berita yang menakutkan seperti pembunuhan bersenjata yang berlaku akhir-akhir ini.

Di mana silapnya berlaku bencana ini, ini kerana masyarakat telah menolak Al- Quran dan Al-Hadis. Teringat aku sepotong Hadis yang selalu di baca di mimbar Jumaat iaitu kamu tidak akan sesat dan tidak sesekali akan terpesong jika kamu berpegang kepada 2 perkara iaitu Al- Quran dan Al -Hadis.

jom layan berita ini kejadian yang berlaku di Brazil:


Orang awam yang sedang berjogging awal pagi terkejut bila menjumpai mayat seorang perempuan tergantung dalam keadaan bogel. Gadis berusia 22 tahun itu dirogol, kemudian dicekik sampai mati dan kemudian digantung di dataran awam.

Penyerang telah menggunakan seluar jeans untuk menggantung mangsa. Menurut pihak polis, besar kemungkinan yang membunuhnya adalah dari kenalan rapat. Suspek utama ialah teman lelaki mangsa. Kejadian ini berlaku di Brazil.

Sumber: Kenangan.net

Artikel Menarik Lainnya3 comments:

~::Chenta::~ said...

Speechless...
(___ ___)

QasehnyaRania said...

UIKKK...MMMM..
FOLLOW SINI UTK BACA INFO MENARIK

Farah Zahid said...

horror seh!
mintak la dijauhkan dr fitnah yg macam2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.