Layanan VVIP pihak Polis Kepada Program Bersama Ustaz Azhar - Terbaik

 

Memang aku respect sama polis kat Malaysia..macam nie laa baru profesional berkhidmat untuk rakyat, pihak Polis kalau pihak Politk Cai x campur ok jer. Ini adalah program berbasikal bersama Ustaz Azhar di sekitar Kuala Lumpur. Pihak Polis trafik mengawal lalulintas sepanjang program berbasikal berjalan program ni diberi nama Jom Gateh Basikal Bersama Ustaz Azhar..

Dengar cerita Ustaz nak datang pula kl hujung minggu nie..jom kite join ramai2..nanti kalau de program berbasikal macam nie lagi, aku bagitahu k.

Siang gateh basikal malam kita pakat g dengar kuliyyah pulop..baru hebat ork jasmani dan rohani segar dan sihat...hehe

Artikel Menarik Lainnya



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.