Menarik - Iklan Terbaik Di Dunia (Anti Smoking)..


Aku  duk layan Fb, tetiba menyampah lak ini kes bola sepak laa Terengganu leh seri lak ngan Kedah, ini maknanya peluang nak g  Bukit Jalil dah hampir tertutup.. tahun depan aku harap Che Mat Jusoh x dok lagi laa jadi pengurus pasukan Terengganu, makin celaru dah pasukan. pepun tahniah pasukan Kelantan dapat menewaskan pasukan ATM.

Aku pun layan laa Youtube terjumpa la iklan Anti Merokok tengok views dia dah dekat 70k..Pergh dia punya iklan aku rasa yang terbaik di dunialah, iklan ini di buat di Thailand.

Iklan ini mengisahkan....korang layan sendiri laa video nie..hehe 

Artikel Menarik Lainnya



7 comments:

Tinta Asyraf said...

http://www.tintaasyraf.com/2012/09/video-gol-ke-3-dan-4-kelantan-vs-atm.html

ki..ki..ki....Kelate menang ooo..

slimutputis said...

haha..jgn dkutuk2... ambo ore ganu ni... hihi

Kaki Sembang said...

jem sgguh laa..x leh nk tido laa ambe mlm nie..malas dah bincng pasal bola..selamat berjuang kelate..

Anonymous said...

nape blog peberet ambe ni dh mcm gampang...hahhha

Kaki Sembang said...

haha..mcm gampang laa gua suke..

roym as said...

mase itu emas tu waktu kathmandu ke azerbaijan??cntik blog...heheheh..nak kena belajar ni...

Herma Julianny said...

hahaha...
suka...^__^
iklan smoking yang bagus..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.