Pelajar UNISEL Mati Gantung Diri Dan Diketahui Selepas 4 hari

Kecoh kat twitter dan Fb pasal pelajar India bunuh diri kat UNISEL.

Di atas adalah gambar seorang pelajar UNISEL berbangsa India yang membunuh diri dengan menggantungkan dirinya pada kipas. Dipercayai mangsa telah pun mati selama 4 hari dan baru disedari oleh rakan sebilik beliau. Punca beliau membunuh diri masih belum diketahui dan identiti masih belum dikenalpasti.
Nama mangsa Ramnath dan baru berusia 19 tahun. Mangsa merupakan pelajar Unisel Bestari Jaya Campus (Batang Berjuntai)Kemungkinan mangsa bunuh diri disebabkan putus cinta atau mendapat result exam yang teruk.
 
Aku try laa google berkenaan berita ini, tiada sumber sahih berkenaan berita ini. Aku rasa ini adalah satu taktik untuk memburukkan UNISEL..Wallahualam

Artikel Menarik Lainnya



2 comments:

sam kitaro said...

cerita lama dah tapi rasanya bukan unisel,

sohoque said...

tapi apasal kaki dia jejak lantai..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.