Permainan Kanak-Kanak Palestin Yang Cukup Hebat


Terpegun pun ada aku tgk permainan kanak-kanak Palestin..orang melayu yang seusia dengan mereka asik sibuk main pondok-pondok kalau kawasan bandar lak sibuk dengan angry bird..hehe...tapi di Pelestin mereka bersemangat untuk mati syahid dan berjihad untuk melawan Yahudi laknatullah..korang aderrr..
Published with Blogger-droid v2.0.8

Artikel Menarik Lainnya



1 comments:

Anonymous said...

Mmg la budak2 sini xder... Sbb kat sini yahudi x dtg serang... Xde peperangan lagi... Ko nak..?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.