SERAM!!! Penampakan JIN ISLAM ketika tunaikan UMRAH..

Gambar diatas diambil ketika satu keluarga sedang mengerjakan umrah pada tahun 2010.. Yang jadi misterinya ialah, ada sorang lelaki berjubah hitam dibelakang dorang..

Mengikut penerangan sumber gambar ni, dorang kata sebelum pulang ke Malaysia, lelaki berjubah hitam dalam gambar tu langsung tak wujud.. Tapi ia jelas kelihatan selepas dorang sampai ke tanahair..

“Photo ini diberi oleh seorang rakan saya. Photo ini diambil semasa ahli keluarga mereka mengerjakan umrah.

Katanya semasa photo tersebut diambil, tiada imej lelaki berjubah hitam dan berselendang putih tersebut.

Tetapi bila pulang ke Malaysia barulah mereka perasan akan adanya imej lelaki tu. Kesian kedua-dua wanita dalam photo ni, ketakutan sampai demam-demam.“ kata beliau..

Persoalanya sekarang ni ialah.., siapakah lelaki misteri berjubah hitam tersebut? Betul ke dia muncul secara tiba-tiba atau memang tak sengaja dirakamkan?

Apapun.., kita semua kena akur.., banyak lagi misteri yang ada di Tanah Haram tu beb.. Mana tahu ada Jin Islam yang tumpang bergambar sama..

.

Sumber: Guablog

Artikel Menarik Lainnya



4 comments:

Yasmin Aris said...

uishhh . seram . heheh

~::Chenta::~ said...

siap post bersama ..
(",)

Iam Yanty said...

Maybe gi sana kena niat betul2 nk umrah buakan nak bergambar & show off bila lik Malaysia , benda macam2 leh jadi.

king dhany said...

tanah harom itu tanah suci, tidak ada yang bisa memasukinya kecuali orang2 muslim yang memang oleh allah dipanggil haji, Dajjal saja diharomkan oleh allah, apalagi makhluk hina seperti jin.
ada ada aja blog ini, gak usah ngarang lah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.