SG Men IDOL "Eau De Toilette" Merah Membara



Hari ini aku nak review pewangi haruman jenama SG Men "Eau De Toilette", bagi aku pewangi ini memang ada versatile laa sesuai untuk lelaki yang mementingkan kualiti dan ketahanan bau. Bab harga, memang berbaloi dan mampu milik. Budak sekolah, remaja atau budak pejabat memang sesuai laa korang beli.. Aku dah cuba pakai dah sebijik rasa macam Faizal Tahir daa.... Harap suara jea x sama..haha..
Published with Blogger-droid v2.0.8

Artikel Menarik Lainnya



2 comments:

www.QueAchmad.com said...

SG Men model baru ni, mesti wangi... Mesti beli ni

Anonymous said...

Berapakah berat nya?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.