Video - 2 Wanita Islam Kongsi Sebilik dengan Jantan Afrika

Korang saksilah video nie, betapa banggangnya minah nie..Sanggup jadi lauk  Mat Black Afrika.  Hebat betul mat black yang datang negara ni. Bukan sorang, tapi sekali ngap sampai dua. Tak bagi peluang langsung...

Mat Black nie aku tengok datang kat Malaysia nie bukan nak studi sangat tapi dan sekolahkan minah-minah bodoh macam nie, yang aku bengangnya wanita melayu Islam.. Betapa lah ramai jejaka melayu mat black jugak jadi pilihan.

Aku tengok sebab utama minah2 tergoda ngn Mat Black sebab diumpan dengan duit2 lah last-last jadi keldai, keldai dadah laa keldai sex laaa.. Minah Cai nie bukan nak amik pengajaran pun bila dah kena baru ingat Mak Bapak..Aish Sori laa marah sikit aku petang nie..

korang tengok laa Kisah Mat Black dengan Minah2 Melayu nie..



Artikel Menarik Lainnya



6 comments:

Herma Julianny said...

erk..
lelaki malaysia tak rasa tergugat ke?=p

suha said...

kat nilai ni bersepah diorang ni..moga x terjebak ngn dorang la..amin :)

Anonymous said...

sapa salah ?

Anonymous said...

maaf tuan blog. nak tegur ni kalau ya pun NAK JUAL BLOG BAGI MELETUP, TAPIS TAPISLAH komen dulu. perkataan lucah tak sesuai bagi orang islam baca, AKAN JADI BUAH MULUT FITNAH. maaf saya menegur. hormat saya pada blog ini sudah hilang. jujur saya katakan. jangan jual islam kalau NAK KEMASYHURAN BLOG MELETUP LETUP. maaf

Ikmal said...

Assalam, kesian aku tengok... apasallah pilih mat negro tu... banyak juga lelaki melayu dekat Malaysia nie... lagipun mereka tu menipu jer banyak...

Kaki Sembang said...

Sori x perasan comment tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.