Wajah baru..semangat baru..hehe

Assalamualaikum..mlm2 mggu nie mata aku x leh pejam lak, blk dari kelas terus mengadap laptop. Terfikir dan tukarkan template baru kakisembang.com..godek2 terciptalah satu template yang aku rasa sgt cantik..hehe... Sedar x sedar dah 2 bulan aku dalam dunia blog nie..bestt wooo..terima kaseh rakan-rakan blogger yang selalu support blog aku, moga Allah membalas jasa kamu semua.  Aku harap korang support lah kakisembang.com supaya terus wujud di alam maya ini, sehinggalah aku menghembuskan nafas di bumi yang fana ini, kepada para pencacai yang selalu kutuk kakisembang sila blah dari blog  ini....kiki..wallahualam.
Published with Blogger-droid v2.0.8

Artikel Menarik Lainnya



7 comments:

نيك حافيظول said...

hehe.. ni jauh napok lebih comel, ceria n look like a teenager..

dr poknikpok (wartawan kakisembang.com)

Kaki Sembang said...

TERIMA KASEH POKNIK POK..HAHA

roym as said...

Cantik baner color merah umno lagi..hehehe

Anonymous said...

Untuk menyampaikan rasanya tak perlulah diberi title pencacai kpd yg kutuk kita, anggaplah mereka sbgai mad'u yg perlu santuni. Ingatlah, rasulullah bukan shj dihina, dicaci, dipulau, kalau dianggap Gila demi menyebarkan risalah lailahaillah

Kaki Sembang said...

terima kaseh..

Herma Julianny said...

header yang cantik!
sabar jelah, tak semua orang sukakan kita..
anggap sebagai cabaran dan dugaan..=)

babycomel said...

dah tukar ni nampak cantik & kemas sgt. tahniah utk ni =)
huhu, terasa cam lama pulak tak singgah sini.. anyway, i'm happy here..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.