Dunia Akhir Zaman | Aduhai Mamat Nie - Hendak Post Gambar Bogel Depan Pavillion Jika Kelantan Menang Lawan Selangor

Dunia Akhir Zaman | Aduhai Mamat Nie - Hendak  Post Gambar Bogel Depan Pavillion Jika Kelantan Menang Lawan Selangor | Assalamualaikum..Pagi-pagi  nie mata aku susah lak nak lelap, penangan tido awal laa nie..x de keje nak buat hari-hari minggu nie aku bukaklah facebook, adalah member aku hantar print screen mamat nie nak hantar gambar bogel depan Pavi jika Kelantan kalah.


Aku rasalah budak-budak sekarang nie terkena penangan gangnam style dari Korea tu..haha sebab itu jadi bodoh semacam jerrr..dah x payah bersungguh sangat pasal bola nie, kalau main cam Barcalona ok laa mu nak bogel puas hati, belajar dulu sampai berjaya banggakan mak bapak ko dulu..nie x aku tengok muka dah macam biawak pasir, nama pun MisterBiawakEvans..haha

Lain kali nak buat status kat Fb biar cerdik kan orang dah tuntut janji mu..haha

Artikel Menarik Lainnya



4 comments:

Anisa Anuar said...

desperate nak femus kot...sabar je la...mintak dijauhkan buat perangai cengini..

IbnAbdHalim said...

Dah tak beriman agaknya?

fizafantagirO said...

haaahh , tak brani pun nk bogel .huhh , ckp lebih budak nih . kt fb dia , dia ada mtk maaf..

Anonymous said...

Nama pun budak dan remaja... Org dewasa pun lom tentu matang lg...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.