Nah Amik Kaw - Banner Dari Perbadanan Putrajaya Kepada Pemasang Bendera


Bendera parti ini melambangkan kesombongan. Sebenarnya aku dah berapa kali lalu kat presint 9, aku ingatkan Pas yang buat banner rupanya PJH ( Putrajaya Holding ). Sebab masa mula-mula dulu ada 2 bendera pas kt situ..lepas tu hilang dan BN dan UMNO yang pasang semua kat situ...garang gak PJH nie..

Setahu akulah PJH x benarkan pemasangan bendera di kawasan Putrajaya..

Artikel Menarik Lainnya



1 comments:

Anonymous said...

Hai apalah ada pada bendera walau di pasang merata tempat, pintu jamban ke, yg penting jiwa ini sudah terpahat parti mana nak dipilih... so BN don't waste my god damn time nak buat PRU13 ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.