Rini Aku Kena Saman AES - Adus Terbang Duit Aku

Assalamualaikum WBT...Hari ini dalam sejarah ambe kena saman AES..huhuhu..Pagi tadi kawan kena amik darah kt Hospital Putrajaya, ambe g laa temankan.

Duk sembang-sembang kena snaplah pulak, bukan bawak laju pun 90 km/jam jea..Geram jangan kiralah..kat  tangan dah de 4 saman tambah satu lagi leee..

Nmpak gaya muflis laa waa bulan nie..haha...tolong3..tengah duk bengang2 terjumpa laa berita pasal Mahfuz  Omar suruh tukar AES kepada ST1M, apa tu ST1M lu baca laa sendiri..malas nak komen ( Link Berita Pasal Mahfuz Omar )...hehe..nah tempat nie laa ambe kena saman tadi gambar kt bawah..
hati2 wooo..

Artikel Menarik Lainnya



2 comments:

Haris Khairuddin said...

aku kalau kat putrajaya memang bawak slow je.. tapi tengok tmpt.
rasa macam bangang pon ada gak. meter keta sampai 200, tapi kena bawak x sampai 100..

slimutputis said...

hehe..tahniah !! slimut ade info pasal AES ni.. berkenaan lokasi AES ni tersembunyi di seluruh malaysia.. detail maklumat..kalau mmerlukan, boleh emel slimut.. d slimutputis@yahoo.com.. mndegah lebeh baik dr merawat .. just sharing ~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.