Tahniah Pelumba Tersohor Negara Zullfahmi lari dari kena sembur arak



 Assalamualaikum..Bangga betul aku kt Mamat ( Zulfahmi Khairuddin )  nie berumur 21 tahun, beliau merupakan anak muda dari Banting Selangor ( Org Jowo )  dan merupakan pelumba yang mencipta sejarah menaiki podium perlumbaan moto 3 menduduki tempat ke dua. Apa yang aku banggakan tentang Mamat nie walaupun dah berada di puncak tapi tuntutan agama dan adat ketimuran masih tersemat dijiwa beb..hehe.

Masa beliau menaiki podium aku ada beb..bangga jugak laa abis laa suara aku bersorak untuk Mamat nie..Masa Mamat nie naik podium memang tradisi Sukan Permotoran Dunia bila dah menang jea Air Syaitan lah yang menjadi hadiah sampingan... Di goncang2 pastu disembur kat semua pemenang. Apa yang membanggakan aku semasa sesi semburan air Syaithan nie Mamat nie lari beb..Tahniah laa aku ucapkan..
Sebelum terlupa ingin aku ucapkan tahniah kepada pelumba Moto 2 Negara yang berjuang atas tiket wild Card kerana berjaya mendapat tempat keempat walaupun bermula di tempat ke 27 muda laa si Hafizh Syahrin Abdullah nie baru 18 tahun beb...Cerah masa depan beb...

Layan video nie..


Artikel Menarik Lainnya



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.