Dunia Artis Akhir Zaman | Artis Melayu tak kisah tayang separuh payudara demi lakonan !!!

Dunia Artis Akhir Zaman | Artis Melayu tak kisah tayang separuh payudara demi lakonan !!! | Pelakon kontroversi, Lana Nordin akui tidak kisah jika imejnya yang menampakkan sebahagian lurah buah dada terdedah di dalam filem Pontianak Vs Orang Minyak telah dieksploitasikan oleh pengarahnya, Afdlin Shauki.


 Malah, Lana Nordin yang juga dikenali sebagai Pamela Anderson Malaysia itu memberitahu dia melihat senario itu sebagai satu kerjasama win win situation kerana sudah lama dia teringin untuk bekerjasama dengan pengarah tersebut dan buat pertama kalinya dia juga berpeluang berlakon di dalam sebuah filem komedi.

 “Jika benar Afdlin ingin mempergunakan diri saya, begitu juga dengan saya, kerana tawaran yang saya terima ini sangat baik dan saya mempergunakan tawaran ini untuk menonjolkan watak saya sebagai pelakon komedi buat pertama kalinya.

 “Terus-terang, pada mulanya saya agak ragu-ragu juga hendak berpakaian sebegitu ketika penggambaran tetapi Afdlin Shauki meyakinkan saya semuanya akan berjalan dengan lancar dan kebetulan Lembaga Penapisan Filem (LPF) juga melepaskan babak saya. -Murai.com

P/S: Pamela Anderson pekebendenya..haha.. Ini lah yang jadi pada rakyat Malaysia yang terlalu Updated..Bila kenyataan dikeluarkan macam nie maknanya beliau jahil dan tidak faham hukum dalam Islam..Moga2 beliau insaf dan kembali ke pangkal jalan, aku pun nak komen lebih2 aku bukannya Ustaz tapi tahulah sikit-sikit..

Satu hal lagi mana Pertubuhan yang katanya nak bela Melayu dan Islam, Jabatan Agama aku tengok tiada yang mengeluarkan kenyataan lagi, sekurang-kurangnya nasihat laa sikit..hehe

Kalau bersangkut paut dengan politk cepat-cepat keluarkan kenyataan biar pun perkara itu tidak sahih..Dunia2...Aku Lepok kanggg demi lakonan !!!

Artikel Menarik Lainnya



12 comments:

Tinta Asyraf said...

Say no Umngok

Anonymous said...

harap2 dpt azab dr allah lana tak kesah kot? moga allah mengampuni kita

AZMI said...

perkasa,pekida,hasaan jati,jabatan agama semua dah kenyang macam lembu shahrizat jalil,

SuZiE said...

pada mata saya dia tak cantik mana pun.. biase2 jer... tp nak wat cmne dh itu jer asset yg menarik pun..nak tayang muka xseberapa.. tayang breast je la.....

afifudinsohaini said...

semata-mata nak fames..

Anonymous said...

tak kisah dan lantak dia orang la.... yang meluluskan untuk tayangan filem tu LEMBAGA Penapisan Filem 1Malaysia dan menterinya pon Rais Yatim, biarlah dia orang tanggung....

fizafantagirO said...

semoga satu hari nanti , terbuka hatinya utk menutup yang terdedah tu .

Anonymous said...

Masya'Allah

Tetek besar besar untuk menyusukan anak anak, bukan untuk ditayang pada orang sampai mengoda budak budak bangla, indon, myanmar dan combodia tu.

Mohon ALLAH SWT baginya hidayah dan bertaubat sebelum terlambat. Musim hujan ini, macam macam boleh terjadi pada kita semua Umat Islam akibat Bala dari ALLAH SWT kerana gagal melaksanakan hukum hakamnya.

Masya'ALLAH!

Anonymous said...

bukan updated tu.............jahiliah tu......itulah kalau asas agama dipermainkan......rebus tak empuk ...kata org Kedah.....

Anonymous said...

ini hukumnya harus sana-sini haram jadah..

Anonymous said...

moga esok pagi dia mendapat hidayah,rezkinya halal kah haram?

kakikomen said...

jom sembang2 di grup xat. Free dn x perlu daftar. Http://cmusafirmaya.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Loading...

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.