Azwan Ali Hina Harimau Malaya - Kontroversi Lagiiii

Assalamualaikum, pagi nie aku nak ulas sikit berkenaan Azwan Ali yang selalu menimbulkan kontroversi baik dari sudut politik, hiburan dan terbaru tentang Harimau Malaya plak..hehe.

Terbaru beliau ada menulis di twitter beliau berkenaan prestasi skuad  bola sepak negara 'Harimau Malaya' yang terumbang ambing dipukul ombak rindu..Twitter beliau berbunyi ' Slm, Betullll kerrr? Harimau Malaya asik kalah? Kesiannn! Tukar Jer nama Ulat Gonggok Malaya'..tergelak aku baca hahaha...

Bagi akulah x de salahnya nak beri kritikan tapi dah lu selebriti  berjaga-jagalah jika hendak komen sesuatu, perkara kecil pun jadi besar beb..Tambahan pulak kamu sentuh bab bola sensitif beb..Lagi pun bagi akulah Azwan x layak pun nak komen sebab setahu aku beliau x reti pun bab2 bola nie..haha

Nanti aku tulis lebih-lebih kena plak kan aku..Pepun bukan azwan saja yang maki Harimau Malaya, aku pun maki jugak..hahaha..Nasiblah aku nie orang kecil x de pengaruh.hahahaha




Artikel Menarik Lainnya



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.