Ngeri - Akibat Mencuri Di Sula Punggung Dengan Besi

Nah amekaw, gambar ini tersebar kat Facebook. Kejadian ini berlaku di negara Omputih x de kena mengena dengan orang sekeliling aku k. Mamat nie terkejut bila kegiatan mencurinya di perhatikan dan apa lagi lintang pukang laa melarikan diri. Sampai kat pagar utama tersangkut pulak dekat pagar runcing..haha sakit wooo..

Inilah harga tunai yang Allah taala bayar terus kat dunia. Seksanya dah terasa kat dunia lagi. Kita yang nengok ni pun seriau bulu roma, kesian tu pun ada juga. Tapi nak buat macam mana , inilah balasannya.

Kalau bab panjat pagar nie terkenang pulak aku masa zaman sekolah dulu, selalu lah panjat pagar ikut kawan-kawan ponteng, nasib baiklah sekolah aku dulu x de  pagar runcing macam nie. hehe terselamat aku.

Dulu masa sekolah tak pernah pikir langsung kata cikgu, bahaya ke tak, lantak! Janji  boleh lepas. Tapi yang banyaknya tak lepas..he..he..he...

Buat adik-adik sekolah  kat luar sana, ikutlah pesan  cikgu, cikgu marah bukan sebab benci tapi  nak suruh korang jadi orang lepas sekolah nanti, bukan jadi maling  macam gambar kat atas ni.

K. Bye...ingat tu.   


Artikel Menarik Lainnya



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.