Ini Penjelasan Terbaru Zizan Berkenaan Bantahan AES Di Sri Pentas

Post sebelum ini Zizan Raja Lawak Turut Serta dalam Demonstrasi terhadap Mazidul Akmal Sidik dan mendapat komen seorang pembaca Jerung Jepun dan beliau memberikan situasi sebenar kenapa Zizan turut serta berada di hadapan Sri Pentas hari ini. Jerung Jepun ini merupakan kawan baik kepada Zizan.,

PLEASE SHARE: TUDUHAN BUAT ARTIS DAN PELAWAK POPULAR ZIZAN RAZAK ADALAH FITNAH DAN DISALAH ERTI.


Zizan baru menjelaskan kepada saya sebentar tadi dan meminta bantuan agar kes beliau difitnah memegang kertas AES itu kerana selepas beliau mahu masuk ke Seri Pentas Tv3 untuk mengacara racangan siaran langsung MELODI dan beliau telah lambat kerana di Demonstrasi oleh orang yang merusuh kerana Mazidul Akmal dari 999 memfitnah penunggang motor berkuasa tinggi.

Zizan keluar dari kereta dan mahu masuk ke studio kerana kereta beliau tersangkut di tengah-tengah demonstrasi depan itu dan tidak mahu kelewatan. Sebagai seorang artis paling popular beliau di datangi dan diserbu oleh ahli demonstrasi yang mengenali beliau dan juga orang berebut untuk bergambar oleh orang yg membuat demotrasi dan tangan Zizan ketika dilihat dalam gambar amat banyak sekali barang dan ketika itu seorang ahli demontrasi itu telah memberi kertas yg Zizan tidak perasan apa itu dan terus mengangkat tangan dan masuk ke Studio tanpa mengetahui apa yg tertulis.

*dalam kenyataan bloger2 pembangkang mengatakan selepas melodi 1.45ptg dan itu adalah fitnah dan kejadian terjadi sebelum mahu mengacara Melodi.*Mengangkat kertas boikot AES itu adalah tidak benar kerana beliau hanya melambai tangan kerana mahu cepat ke studio dan Zizan tidak mempunyai pegawai keselamatan.

Zizan meminta supaya pihak kerajaan mahupun rakyat tidak memanipulasi gambar itu dan memintanya menyokong dan menganggap ini satu kejadian yang tidak diketahuinya dan kerana populariti beliau telah disalah guna.ThanksGambar Zizan sedang memegang kertas membantah AES mungkin telah diberikan kepada Zizan semasa kesibukan tersebut. ~ekleh

P/S: Aku dah agak dah tu aku x main isu nie dulu..X logik laa si Zizan tu nk buat demo, dia tu parti gerakan lol. xgerak x makan..hehe

Lainlah artis yang lakukan revolusi seperti aku nie..haha x takut beb rezeki dari Allah bukan TV3 atau sesiapa bagi.. kalau dah x betul aku tentang, Sapa yang kate AES nie sesuai dan releven mmg betullah  otak dia fius dah tercabut..haha

Say No to AES...

Artikel Menarik Lainnya



1 comments:

baby comel said...

Terbaiklah Incik KakiSembang! Sebab rezeki tu memang dr Allah, kenapa mesti nk takut kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.