Kecoh Di FB - Maki Isteri Kerana Post Gambar Bertudung

Seorang Suami adalah pembimbing kepada Isteri, hidup ini bukan sekadar kehidupan di dunia sahaja selepas meninggal dunia kita akan dihadapkan di Mahkamah Allah di akhirat nanti. Dan kita semua akan disoalkan berkenaan dengan orang jagaan kita.

Seorang pemerintah akan ditanyakan berkenaan rakyatnya dan seorang suami akan ditanyakan berkenaan isteri dan anak-anaknya. Aku pun bukannya alim sangat tapi aku tak sanggup nak keluar statement macam mangkuk nie.

Pepun aku harap suami dia nie sedarlah betapa bangangnya dia. Satu lagi nak pilih suami kalau boleh tengok pada solat bakal suami tu, kalau solat cukup InsyaAllah dapat membimbing kamu..InsyaAllah.

Artikel Menarik Lainnya



3 comments:

hazwan hairy said...

gila pnya jntan...bkn nk bimbing isteri..haha

sHaRiNa eLyaNa said...

alahai dia ni..rugi ja dpt dia :D

Anonymous said...

order viagra online viagra dosage in 24 hours - viagra dosage young men

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Loading...

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.