Kejam Dan Tidak Berperi Kemanusiaan | Pekerja Mcd Pukul Pelanggan Dengan Besi ( Video )

Kejam Dan Tidak Berperi Kemanusiaan | Pekerja Mcd Pukul Pelanggan Dengan Besi ( Video ) | Panas. Hanya kerana pekerja McDonald bertanyakan kepastian mengenai wang kertas 50 kepada dua wanita mabuk, dia hampir diserang oleh mereka kerana tidak puas hati. Namun dia telah bertindak di luar kawalan apabila memukul pelanggan yang mabuk itu dengan batang besi yang diambil dari dapur.

Kejadian ini berlaku di Amerika kalau tak silaplah, pelanggan tu pun satu hal dah mabuk buat kecoh dan pekerja Mcd pun satu jugak kalau ko pukul sampai macam tu masuk dalam laa jawab nya.

# Admin sejak Yahudi Zionist serang Gaza dah x pergi Mcd.. Gua dah boikot selamanya..hehe

Artikel Menarik Lainnya



3 comments:

Amir Aiman Akashah said...

memang patut boikot!
tapi awat ulamak fathul bari kata x elok boikot (lebih kurang kot mksd dia...sy lupa) semua nih.
kompius duk ada dah sy tang kepala.
boikot ke dak.....Dr.MAZA habaq len plak....adoiiiiiiiiiiii...tulunnnnnn

Haris Khairuddin said...

selalunye staf fasfud restoren ni kena banyak sabar dgn perangai customer. macam2 perangai pelik dorang buat time order tu. dulu time aku keje kat fasfud, ada gak jumpa customer mabuk. tapi sabar je la.. kalau xleh handle panggil manager.

pasal isu boikot ni, better ikut pendapat majoriti ulama'..

Anonymous said...

Terpulang pd individu utk boikot... Sy boikot yahudi, tp tetap mkn mcd... So what kan... Kalo da slera nk mkn mcd... Anyway, customer r alwix rite... Remmber that...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.