Remaja Melayu Mengaku Gay Secara Terbuka Di Facebook

Astagfirullah apa nak jadi. Rasulullah s.a.w tak mengaku sebagai umatnya. Taubat lah sesungguhnya Allah maha pengampun..

Apa nak jadi dengan anak Melayu nie, kalau kapir aku x kisah. Pihak berkuasa sila ambil perhatian serius jangan sampai nak jadi barah baru hendak bertindak. Masa itu sudah terlambat seperti mana Kaum Nabi Lut yang Allah hancurkan dengan membalikkan  bumi.

Pihak berkuasa sekarang ini terlampau asyik sangat berpolitk dan menyalahkan pihak lain, kamu ada kuasa laksanakan tuntutan agama dan hukum yang sudah lama ditinggalkan. Pepun aku berdoa semoga Allah memberkati negara Malaysia yang ku sayangi dari fitnah yang dashyat ini.

# Jabatan agama seriuslah sikit guna pendekatan mendekati golongan seperti ini, jgn gak asik berpolitik sehingga mengabaikan perkara camnie..Amanah itu sifat orang beriman...

Artikel Menarik Lainnya



4 comments:

hazwan hairy said...

ini sgt serius..

Anonymous said...

bodoh nak mampos!

Anonymous said...

geli matt..huhuhu..

Anonymous said...

Sebenarnya ramai je golongan homosexual kt malaysia ni... Cuma cara penyampaian yg berbeza. Ada yg bangga info kt dunia. Ada yg secara senyap... Homosexual bukan gay shj, tp lesbian, pengkid etc... Actually, ni sama la jugak dgn zina laki dgn pompuan normal... Yg pasti dua2 maksiat...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.