Anuar Musa Di Panggil Anjing oleh Isteri Mat Yo?"Penulis tak pastilah samada perkataan anjing ini ditujukan pada siapa, mungkin pada pengurusan lama Kelab bola sepak Kelantan mungkin pada Annuar Musa dan mungkin pada orang lain.
Rasanya isunya ialah perpindahan Mat Yo (Anuar ) ke Johor sebab pagi tadi penulis ada terbaca dalam Metro dari Tan Sri Annuar Musa tentang tuntutan 1 juta untuk proses perpindahan Mat Yo ke Johor.

Mungkin isu diatas isteri Mat Yo mengamuk, DAN LEBIH PANAS LAGI BILA ISTERI MAT YO mensabitkan pula penyokong penyokong pasukan Kelantan antara punca perpindahan suami beliau ke Johor.


Nampaknya Mat Yo  ( Norshahrul Idlan Talaha ) bukan saja panas dipadang juga panas diluar padang.....Apapun kita mengharapkan isu ni dapat diselesaikan dengan baik ,aman dan damai.

Kepada isteri Mat Yo..ayat anjing itu tidak sepatutnya diucapkan kerana ianya MENYEBABKAN JARINGAN GOL OLEH YANG DITUDUH LEBIH LEBIH PERKATAAN PERTAMA ALLAH ITU MAHA ADIL .....!! 

Artikel Menarik Lainnya3 comments:

Leen said...

Duit boleh dibeli.. budi bahasa? hmmm

Anonymous said...

berapa lamalah nak main...bila dah cedera..sesen pun tak laku..sombong sangat...tak boleh buat bini

effortlab said...

Bola itu bulat. Harap2 bini dia sedar sebelum terlambat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.