Dr Mohd Asri Jemput Bawani Jadi Tetamu Beliau

Dr Mohd Asri Jemput Bawani Jadi Tetamu Beliau | Dr Mohd Asri says......listen listen listen itu membangkit jiwa yang merdeka bahawa keadaan begini harus diubah segera demi kebebasan intelek.
The listen listen listen incident cause a independent spirit and such a situation should be change immediately for the sake of intellectual freedom.

 Kes Bawani menjadi bualan yang hangat di facebook dan tweeter dan merupakan fenomena kebangkitan anak muda menyatakan kebenaran di hadapan sang penguasa. Semua pihak telah menyatakan sokongan terhadap Bawani dan mengutuk Puan Zohra Jabeen Mohon dan memohon beliau meminta maaf.

Terbaru Khairy Jamaluddin selaku ketua Pemuda UMNO menyatakan Puan Zohra Jabeen  menyatakan bahawa Puan Zohra Jabeen tidak mewakili UMNO..hehe kelakar pun ada.

Apa pun aku berharap diadakan satu debat terbuka antara Bawani dan Puan Zohra Jabeen supaya rakyat dapat menilai dengan adil bukannya menafikan hak Biwani untuk menyatakan pendapat beliau.

 

Artikel Menarik Lainnya



3 comments:

C++ said...

Bhai KakiSembang...

Inilah contoh ilmuan yang ader ilmu.... cuba mencari jalan terbaek untuk memastikan percambahan ilmu berjalan dengan selayaknyer... hahaha... Gua saspek Mohd Asri nih...

Anonymous said...

bawani tu biasa laaa semua program dia nak bagi pendapat.

Anonymous said...

X salah pun bg pendapat dalam semua program. Ada isi atau x..harus di balas dgn cara berhemah,bkn menghalang kebebasan mengeluarkan pendapat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.