Maharaja Lawak Mega 2012 Final Minggu10 Part3 Boboi

Maharaja Lawak Mega 2012 Final Minggu10 Part3 Boboi  Lawak Listen |

Sambil-sambil sembang dengan saing, sambil tengok Maharaja Lawak 2012 akhir. Apa yang menarik sekali dan menarik perhatian aku adalah Kumpulan Boboi yang dianggotai Afdlin, Nabil dan Harun Salim Bachik. Lawak Boboi malam nie penuh dengan makna siap buat lawak menyindir Jom terjah video ini. Walaupun ditempat keempat tapi lawak penuh dengan sindiran dan kualiti
Idea sama ngn Mat Lufti..haha Listen Listen Listen.. Keputusan Maharaja Lawak 2012 Akhir |Jozan Juara, kedua Jambu, ke tiga Shiro, Keempat Boboi. Lepas nie Boboi terpaksa lah mengadap media nak jawab isu Lawak Listen nie..hehe

Artikel Menarik Lainnya



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.