Perlawanan Bola Johor Dan Kelantan Ibarat Medan Perang?

Perlawanan Bola Johor Dan Kelantan Ibarat Medan Perang |

KelantanFA.com

Bos..baik gi jago di Palestin nuh..Rama lagi hok memerlukan perlindungan..Ore kelate ni baik baik belako tadok sapa nok katok ore kalu ore tok buat hal dulu..cumo hok pekong bedil 2 3 ore tu jah hok tok berapo nok ceridik..

Kito ore kelate kemah keming..Bos besar Jeneral ATM pun ore kelate..Pasuke ATM pun tadok duk bowok tentero bersenjata laguni.Tok bersungguh pun tak apo bos wei..

Foto : The Red Warriors Malaysia


  Terkejut aku lihat gambar nie, teruk sangat ke penyokong Kelantan sampai macam nie sekali. Minta FAM ambil cakna tentang masalah nie. Aku ingatkan kt Palestin rupanya Kota Bharu..hehe

lol sungguh benar bukan boleh mati syahid pun..

Artikel Menarik Lainnya



3 comments:

Anonymous said...

memalukan muak rasa nak muntah tenguk keadaan tu

fizafantagirO said...

Dorang takut dgn diri sendiri .huhh siap bawak M16 bagai.

effortlab said...

kalau sampai dah tahap macamni, world cup ok la.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.