Ahmadinejad | Chavez Akan Kembali Turun Ke Bumi Bersama Imam Mahdi

Ahmadinejad | Chavez Akan Kembali Turun Ke Bumi Bersama Imam Mahdi | Ini lah ucapan pemimpin Syiah yang diagongkan oleh pengikutnya.
Presiden Iran Mahmoud Ahmadinejad dilaporkan telah berangkat ke Caracas untuk menghadiri pengebumian Hugo Chavez.


Ahmadinejad sangat memuji Chavez, dan membandingkannya dengan begitu suci sambil mengatakan bahawa Chavez akan kembali pada hari kebangkitan nanti bersama Isa.

Dalam ucapan takziah pada hari Rabu (6/3/2013), Ahmadinejad juga berkata"tidak diragukan lagi Chavez akan kembali ke bumi bersama-sama dengan Isa dan Imam Mahdi".

Ahmadinejad juga mengatakan bahawa Chavez akan "menegakkan keamanan, keadilan dan kebaikan" di dunia. Ahmadinejad percaya sesuatu yang "mencurigakan" telah menyebabkan kanser Chavez.

Presiden Syiah itu mempunyai hubungan erat dengan Chavez dan dua pemimpin itu sering bertemu selama beberapa tahun terakhir.

Artikel Menarik Lainnya2 comments:

Anonymous said...

presiden Iran serta negara iran sendiri sebenarnya sangat membenci kepada ahlul sunnah...ribuan pemuda sunni di bunuh di iraq.ribuan wanita diperkosa oleh syiah Iraq serta Iran yang dipanggil oleh Iraq sendiri...di Syria pula syiah shabiha yang mendokong Assad turut membunuh dan merogol ribuan umat Islam sunni...akhir kalam..ianya adalah wayang dari musuh Islam sendiri..yakni iran

JAKA said...

shiah laknatullah. umat islam kena buka mata hati utk kenal shiah. cukupla kita diperbodoh oleh wayang yahudi zionis dan shiah. shiah adalah dajjal akhir zaman. keluar dr isfahan di iran. berpakaian talayisah berserban tk beekor utk menipu umat islam. dedahkan dajjal shiah kepada seluruh umat islam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.