Terkini, seorang unit keamanan Malaysia dipenggal kepala oleh penganas Sulu.

Terkini, seorang unit keamanan Malaysia dipenggal kepala oleh penganas Sulu. Menurut sumber yang berada di Bandar Semporna,Seorang pegawai dan empat anggota Polis Diraja Malaysia (PDRM) terkorban dalam serangan hendap oleh sekumpulan lelaki bersenjata di Kampung Sri Jaya, Siminul, Semporna, Sabah, Sabtu.
 gambar hiasan sahaja
Insiden di lokasi tersebut telah mengorbankan 5 anggota polis berlaku dengan amat kejam mereka telah bergegas ke lokasi kerana mendapat laporan kononnya terhadap sekumpulan lelaki bersenjata api,Tiba ditempat kejadian, Anggota polis itu ditembak semasa menuju ke sebuah premis di kampung berkenaan dan mereka membalas tembakan untuk mempertahankan diri,seorang ditembak tepat dikepala manakala 3 orang lagi ditembak dengan menggunakan mesingan. Seorang lagi pada ketika itu dijadikan tembusan dan berakhir dengan kepalanya dipenggal.

Kejadian di perkampungan atas air pada pukul 8 malam itu turut menyebabkan dua anggota kumpulan bersenjata terbabit terbunuh.

Kelima-lima anggota polis dari Ibu Pejabat Polis Daerah Semporna itu ditugas untuk menjalankan siasatan di kampung berkenaan berikutan polis mendapat maklumat mengenai sekumpulan lelaki bersenjata di kampung itu.

Sumber: FB

Artikel Menarik Lainnya5 comments:

JUK DIN said...

KEJAM TUL...

Anonymous said...

tutup la cikit mata mangsa penggal kepala tu, jga sikit sensitiviti keluarga mangsa

Anonymous said...

Fake,ni gambar askar thailand kena penggal dgn puak pemisah

Anonymous said...

sah2 dia tulis situ "Gambar Hiasan" duhhhhhh

Anonymous said...

sebarang berita kena dapatkan kesahihannye sebelum disiarkan.. takut nanti kita menjadimenyambung fitnah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Makhluk Allah Bertandang

Search This Blog

Sembang Minggu ini ( Tersohor )

ENTRI TERBAIK

Google+ Followers

Kepada sesiapa yang ingin berurusan ataupun ingin menyumbang 'entri' untuk di'post'kan ke kakiSembang.com, sila email je Ambe di: admin@kakisembang.com

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.